Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

SKUPAJ MOČNEJŠI | SPORTO Awards v sodelovanju z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA)

2.9.2017
Za #sporto2017 napovedujemo nadgradnjo odnosa z našim dolgoletnim partnerjem – Evropskim sponzorskim združenjem (ESA). Z njim želimo še dodatno utrditi verodostojnost SPORTO Awards, še bolj razširiti prepoznavnost nagrade ESA »Best of Europe« in prispevati k rasti sponzorskega znanja v Evropi.

Prijave v vseh SPORTO Awards kategorijah bo pregledala in ocenila mednarodna strokovna žirija, med katerimi bosta kar dva člana ESA: Toby Hester, sicer dober znanec SPORTO konference, in William Fenton, med drugim tudi predsednik tekmovanja belgijskih sponzorskih nagrad. Žirija bo ocenjevala po vnaprej določenih kriterijih, usklajenih in prilagojenih z ESA Excellence Awards. 

»ESA je navdušena, da lahko podpira SPORTO Awards. V zadnjih 13-ih letih se je SPORTO konferenca razvila v eno vodilnih evropskih sponzorskih konferenc, ki privablja najboljše domače in mednarodne govorce in pomaga pri še večji prepoznavnosti sponzorske industrije v regiji. SPORTO konferenca, skupaj s SPORTO magazinom in SPORTO Awards, je odličen način, kako razumeti hitro spreminjajoči se svet sponzorstev. Razširitev nagrad na tri nove države, Češko, Slovaško in Madžarko (poleg Slovenije in drugih držav jadranske regije) predstavlja platformo za predstavitev vrhunskih sponzorskih kampanj iz vse regije. Pri ESA smo zadovoljni, da imamo toliko prijav za ESA Excellence Awards iz tega sponzorsko živahnega območja in upamo, da se bo število prijav iz leta v leto še povečevalo,« je za SPORTO povedal William Fenton.Zadnjih pet let se zmagovalni projekti posamezne države v kategoriji »Najboljše športno sponzorstvo/SPORTO Sponsorship Award« avtomatično uvrstijo v tekmovanje za nagrado Evropskega sponzorskega združenja v kategoriji »Best of Europe«. Gre za eno številnih nagrad ESA sponzorskega tekmovanja, vendar tudi za najbolj prestižno. V tej kategoriji lahko namreč tekmujejo zgolj povabljeni projekti ali nacionalni zmagovalci v kategoriji SPORTO Sponsorship Awards. 

Evropsko sponzorsko združenje (ESA) podeljuje ESA Excellence Awards, ki priznava odličnost v sponzorski industriji in predstavlja odlično priložnost za predstavitev najboljših kampanj, ki pokrivajo celoten spekter sponzorskih disciplin – šport, kulturo, zabavo, medije, družbeno in korporativno odgovornost. Za vse prijave izven Združenega kraljestva je na voljo 50% popust na prijavnino. Vse informacije o ESA Excellence Awards lahko najdete tukaj.

Nacionalni partner SPORTO ostaja Društvo za marketing Slovenije, s katerim smo podeljevali nagrade zadnjih pet let. 

http://www.sportoawards.si/SPORTO Awards 2017
     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: orodja in veščine za izogibanje utečenosti*

​Ključni poudarki SPORTO 2017: Avtentičnost se da priučiti, pred kreativnostjo v sponzorstvu je po...
Več +

Eden od SPORTO 2017 vrhuncev: zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +
Arhiv novic